KGK bemutatkozó 1. éveseknek

A Közgazdász Klub (KGK) ma, vagyis október 7-én az 1. évesek előtt a reggeli előadáson bemutatta röviden a KGK-t, ismertette programtervezetét, ezenkívül a KMDSZ is bemutatkozott Herman Gábor révén, majd a bemutatkozók után, az óra végén sor került a KMDSZ gólyafüzetek és az Igen, tessék mozgalom által készített Kolozsvár térképek, valamint a KGK történetében először kiosztott KGK Közgáz Gólyafüzetek kiosztására az 1. éveseknek.

E csomag által reméljük hasznos információkkal szolgálhat(t)unk az elsőévesek számára.

Azok, akiknek nem sikerült a Gólyacsomagot átvenniük, ne búsuljanak, mivel ezek pótlására is sor kerül, a hétfői, október 10.-ei Gazdasági matematika előadás előtt. 

A Gólyacsomag kiosztása a KGK Mentor Programjához kapcsolódott. 

Sok sikert kívánunk az 1. éves közgazdász diákoknak ehhez az évhez/félévhez és várjuk őket a nekik (is) szervezett programjainkra. 

Csiszér Albert,
KGK elnök 

 

Előadások

Előadássorozat: Hagyomány és modernitás a hagyományos, tananyagtól kissé eltérő, szélesebb világ- és gazdasági nézetet tükröző előadássorozatunkban 3 meghívott fog tartani 3 előadást az elkövetkező hónapokban:

o   Gazdasági elvek a keresztény tanításban - Rakonczay Éva, közgazdász, a Mária Rádió műsorvezetője, 2011. október 18., kedd - 19 órától, BBTE - Katolikus Teológiai Kar díszterme.

o   Karrier és család - Bitai László közgazdász, oktató, 2011. november 16., szerda - 19.10 órától, Közgazdasági Kar (FSEGA), 329-es terem.

o   Közösségépítő vállalkozások - Kolumbán Gábor, közgazdász mérnök és vezetési tanácsadó, MÜTF oktató, 2011. december 13., kedd – 19 órától, Közgazdasági Kar (FSEGA).

 

Közgáz Gólyatábor

A Közgáz Gólyatábor 2011. október 21-23 között kerül megrendezésre, Tordatúron.

A Gólyatábor célja összerázni az 1. éves gólyákat, megismertetni őket egymással, beavatást adni nekik az egyetem életbe szakmailag, társaságilag, diákszervezetileg.

A tábor célcsoportja az 1. éves közgazdaságtan hallgatók.

A program a diákok ismerkedési, egyetemi életbe való beavatási igényére válaszol szórakoztató formában, de úgy, hogy közben a szakmaiságba, illetve az egyetemi életbe is beavatásra kerülnek, mindezt egy csodálatos helyen, 
Tordatúron, így felkészítve az 1. éveseket az egyetemi életre.

   

3. oldal / 3

Megosztás

Látogass meg Facebook-on is

Árfolyam

1970-01-01

Levelezőlista

Powered by us.groups.yahoo.com

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
 

Programajánló

Hirdetés

Keresés