Felvételi a Közgazdász Klub (KGK) csapatába!

A Közgazdász Klub (KGK) felvételit hirdet csapatába!

 

Ki nyerhet felvételt? 

Bárki, aki a BBTE közgázon tanul Kolozsváron, évfolyamtól függetlenül (kivétel végzős mesterisek).

 

Miért jó KGK-snak lenned?

Mert tagja lehetsz egy dinamikus, jókedvű csapatnak, mely folyton mozgásban van, szervez, ötletel, kedvezményesen vagy akár ingyen vehetsz részt a KGK-s rendezvényeken (de nemcsak, értjük itt a mások által szervezett táborokat, konferenciákat), kifejezheted kreativitásod, tapasztalatot gyűjthesz, jól fog a CV-ben, és a jövő évtől akár az elnökségbe is bekerülhetsz.

 

Hogyan jelentkezhetsz?

A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  címre kedd este 23.00 óráig (XII. 13.) küldesz egy motivációs levelet, melyben leírod, miért is szeretnél a KGK tagja lenni, mivel tudnál hozzájárulni ehhez a csapathoz, milyen kiemelkedő képességekkel rendelkezel (miben vagy jó – pl. szervezés, PR, marketing, kreativitás, új ötletek stb.), önkénteskedtél-e már ezelőtt, részt vettél/veszel-e valamilyen (diák)szervezeti munkában, ezenkívül írd le benne neved, évfolyamod/csoportod, elérhetőségeid (email-cím, telefonszám). Előzetes önkéntes/szervezeti tapasztalat nem kizáró ok.

 

 

 

 

Mit ajánlunk még?

 

KGK Mentor program – miből is áll ez? Azt jelenti, hogy az elnökség tagjaihoz rendelünk 1-1 újonnan felvételizett tagot, akikkel személyesen fogunk foglalkozni, belenevelni a KGK-zásba.

 

Felvételi menete:

  • Motivációs levelek belküldése kedd este 23.00 óráig.
  • Szerdán 19.00 órától laza beszélgetés/interjú és ismerkedés a jelentkezőkkel/kiválasztottakkal.
  • Csütörtökön este pedig a felvett új tagok részt vesznek a KGK évvégi gyűlésén, melyen elhangzik majd a 2011-es beszámoló, valamint jövőbeli tervek kerülnek megvitatásra.

 

Kik vagyunk mi, a KGK – Közgazdász Klub?

A Közgazdász Klub (KGK) a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának diákszervezete, a Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) szakosztálya. Célunk a diákok képviselete, programok biztosítása számukra.

 

Rólunk és tevékenységeinkről részletesebben (beszámolók, képek, programok, hírek stb.) Facebookon: www.facebook.com/kozgazdaszklub és weblapunkon: www.kozgazklub.ro kaphatsz információkat.

 

Várunk téged is!

 

Üdvözlettel,

a Közgazdász Klub (KGK)

Megosztás

Látogass meg Facebook-on is

Árfolyam

1970-01-01

Levelezőlista

Powered by us.groups.yahoo.com

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
 

Keresés