2021. augusztus 19. és 22-e között megrendezésre került a Kolozsvári Magyar Diákszövetség első, tanév kezdete előtti gólyaprogramja, a KMDSZ Nyári Egyetem, immár IX.-ik alkalommal.

A Közgazdász Klub tagjai, mint minden évben, idén is képviselték magukat a szervezők soraiban, együtt várva az idei közgazdász gólyákat, hogy elkalauzolhassuk őket Kolozsvár mesés egyetemista világába.

A kilenc gólyából álló csapatot Cseh Emma és Pávai-Marossy Zsófia vezették három társuk, Barabás Bernadett, Demény Harald és Gagyi Csaba segítségével, míg Deák Esztert és Fazakas Leventét egy másik csapat csoportvezetői szerepével bízták meg.

A négy napos eseményen sikerült közelebbről megismerni az elsőévet kezdő diákokat, bemutatni nekik egyetemünk épületét, valamint a számukra jövőbeli lehetőségként előtárulkozó szakosztályt és szakkollégiumokat. A gólyák közelebbi kapcsolatba kerülhettek egymással, valamint belekóstoltak a kolozsvári egyetemista élet titkaiba, pezsgésébe.

A Közgazdász Klub tagjainak csodálatos élmény volt a IX. KMDSZ Nyári Egyetem és reméljük, hogy az itt megismert diákokat tanévkezdéskor újra láthatjuk!